2014. március 22., szombat

PSRL WEC szezonnyitó

Szombaton eldurran a startpisztoly a 2014-es PSRL World Endurace Series első futamán, ami az amerikai Sebring-en kerül megrendezésre. A megmérettetésen 2 járművel fogjuk képviselni a Fulmer Racing Team-et, a rajthoz álló piloták pedig Csabi, Zoli, Dala, Nigi és Ati lesznek.


A szezonnak címvédőként indulunk neki, ezért az elvárások sokkal nagyobbak, mint a tavaly voltak. A 2013-as kiírásban ugyanezen a pályán az egyik autónkkal kategória 2. helyezést értünk el nagy riválisunk, a Hell IceCool Racing csapata mögött, míg a másikkal sajnos fel kellett adnunk a küzdelmet. Reméljük idén mindkét járművel tudunk javítani a tavalyi eredményünkön, viszont idén sokkal több nevezés érkezett, ami nagyobb kihívássá teszi, hogy teljesítsük a kitűzött céljainkat.
A versenytávot tavalyhoz képest a szervezők megtoldották 2 órával, így ezúttal fél napon keresztül, azaz 12 órán át száguldozhatnak majd a csapatok.
A beosztás úgy néz ki erre a futamra, hogy a 215-ös rajtszámú autón Csabi, Zoli és Dala fog osztozni, míg a 269-esen Dala, Nigi és Ati. Friss igazolásunk Zsolt ezen a futamon 'tartalékpilóta' státuszban fog szerepelni, de reméljük hamarosan "élesben" is bevethetjük őt.

Sok sikert ellenfeleinknek, valamint balesetmentes és fair küzdelmet kíván az előttünk álló bajnoksághoz a Fulmer Racing Team minden tagja.


 

A futam TV közvetítése


Sebring 12h - 1. rész
Sebring 12h - 2. rész

Sebring 12h - 3. rész